Stranda (ammys)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Stranda

Hei søte dere!
Beklager for at det ble litt sen blogging, men det er vel bedre sent en aldri?
Jeg, Alex og to andre var ute på tur og gikk ned til stranda. Det var litt kaldt, men ikke så. Dette er den "siste" dagen til Alex her i Stavanger og vi prøvde derfor å utnytte dagen. Om kvelden kom familien og vi hadde en koselig kveld med kake, pannekaker og mer. Super koselig!♥

// Hva har dere gjort i det siste??♥ // • 29.03.2013 kl.23:07
  Heisann! Først vil jeg bare ønske deg en riktig god påske! Håper du koser deg masse! Du har også en Kjempe fin blogg! fine bilder og innlegg du poster!Dette blir bra, keep going! :D (Fast leser) hadde vært koselig om du ble fast leser på min også! Hadde blitt veldig glad :)

  Men jeg lurte på en ting, jeg har nettopp lagt ut en innlegg på bloggen min, og lurte på om du kunne lagt igjen en kommentar på det siste innlegget mitt, og skrive hva du syns om bloggen min og innlegget? Hadde satt veldig pris på det! og blir allti glad for tips :D har også LINKERUNDE du må gjerne melde deg på! lykke til videre med den fantastiske bloggen, og ha en fin dag videre <3 og god påske!
  29.03.2013 kl.23:07
  Kjempe fin blogg du har , stå på videre ! Så kommer du ganske langt, det kan jeg låve deg ! men trur du at du kan kommentere det siste innlegget mitt og si hva du syntes om de bildene ? Takk :-)
  29.03.2013 kl.23:09
  ÅÅÅÅ SÅ FANTASTISKE BILDER, FINAAAAAAA  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Amanda Strand

  Hei! Jeg heter Amanda,er 12 år og bor i Stavanger. Her kan dere lese om hverdagen min, outfits, mote, bilder og mye mer. Håper dere liker bloggen min!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits