Gårsdagen (ammys)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Gårsdagen

Hei♥

Beklager for lite blogging i det siste... Har vert veldig opptatt med skole prosjekter, ridning, oppgaver her hjemme osv. Jeg skal prøve alt jeg kan for å gjøre opp for det igjen!                                                                

I går var jeg og klassen hos gården til en vennine, de tre første timene. Det var super gøy! Vi fikk kose med både sauer og lam, kuer og kalver. Når vi var hos kuene kunne de som ville, drikke melk som kom direkte fra kuen. Nesten alle på vår gruppe ( klassen ble delt inn i to grupper altså... ) hadde lyst til å prøve. Jeg var en av dem...men jeg viste ikke at vi måtte sette oss ned på kne og drikke melk direkte fra jurene til kua. Da alle som ville hadde gjort det, spurte lærerne om jeg ville nå. Jeg sa nei fordi jeg ikke turte, men da tok morfaren til venninen min ( han eier gården ) og sprutet melk på meg og sa: Jaja. Du får likevell! og smilte.  Haha, jeg og alle andre holdt på å dø av latter!

Når vi kom tilbake fra gården luktet alle i klassen fjos, og det var super flaut å gå rundt i gangene! Men da skole dagen var slutt, skyntet jeg meg hjem og tok en dusj med en gang.♥

 

// Hvordan har deres dag/ gårsdag vert? // • InaPina
  25.04.2013 kl.14:52
  Endelig blogger du igjen!! Har ventet kjempe lenge nå...Jeg er så innmari glad for det!! EEEELSKER bloggen din!!!!<3
  kkjbhyuidwdsvreshjkiy
  25.04.2013 kl.16:28
  Digger bloggen din!!♥ Er så utrolig glad for at du har begynt å blogge igjen!
  25.04.2013 kl.23:55
  Fine bilder!
  oda karin
  26.04.2013 kl.11:01
  kjempe fine bilder! Digger bloggen din forresten!!<3;)
  Kari
  27.04.2013 kl.17:56
  så morsomt! Kul blogg<3  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Amanda Strand

  Hei! Jeg heter Amanda,er 12 år og bor i Stavanger. Her kan dere lese om hverdagen min, outfits, mote, bilder og mye mer. Håper dere liker bloggen min!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits