ammys -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Kakao & Solnedgang!

Hei!♥

Jeg tenkte å gi dere en liten oppdatering på hva jeg har gjort i det siste. I for igår ( tror jeg... ) var jeg, Alex, mamma og en kompis nede ved stranda og drakk kakao imens vi så på solnedgangen. Det var så utrolig koselig, jeg kunne sikkert sitte der i mange timer. Men det var litt kaldt... så jeg holdt ikke ut så enormt lenge. hehe.♥
Super god kakao!♥


// Hva er deres siste "oppdatering"?♥ // Likte dere innlegget?♥ // 

 • 3

  Stranda

  Hei søte dere!
  Beklager for at det ble litt sen blogging, men det er vel bedre sent en aldri?
  Jeg, Alex og to andre var ute på tur og gikk ned til stranda. Det var litt kaldt, men ikke så. Dette er den "siste" dagen til Alex her i Stavanger og vi prøvde derfor å utnytte dagen. Om kvelden kom familien og vi hadde en koselig kveld med kake, pannekaker og mer. Super koselig!♥

  // Hva har dere gjort i det siste??♥ //

 • 3

  Cup song!

  video:alexlie og ammys

  Hei dere♥

  Takk for alle kommentarene i det siste! Jeg setter virkelig stor pris på det.

  Jeg og Alex har øvd på the cup song, men har lagt en liten vri på det. Derfor kalte vi den for the cup song remix. Jeg sitter der i en stor kosegenser og pysjamas bukse. Håper dere liker videoen. Forresten så har Alex fått seg blogg nå! Dere kan finne den her ♥  Håper dere liker videoen!

   

  // Kan dere the cup song, har dere lagt en egen version? //

 • 5

  IKEA+ Sentrum

  Nå har jeg og Alex nettop vert på IKEA og reiste deretter til sentrum. Når vi kom hjem fikk vi påske egg. Og gjett hva som var oppi der... Lilla iPhone lader!! Det er det kuleste jeg noen sinne har sett! Alex fikk en helt lik bare i rosa. De er kjempe bra, og lader telefonen kjempe fort. Jeg tror kanskje du får kjøpt det på en butikk som heter tiger på madla amfi...?

  // Hva synes dere? // Har dere vært på tiger ( madla amfi )?

 • 9

  Natur tro?

  I dag var jeg og Alex ute med havet og tok mange bilder som såg ganske så "natur tro" ut. Haha, vi så jo helt sikkert ut som to tullinger som prøvde å posere, men det endte bare opp i hver vår latter krampe. Etter på var vi på besøk hos familien. SÅ innmari koselig!
  Nå er vi bare hjemme og chiller. Digg.

  Har dere tatt noen kule natur bilder?

 • 5

  Linkerunde

  Hei! Jeg leser en blogg og vil gjerne bli leser til en som ikke er på blogglisten. Jeg bestemte meg derfor for å ha en linkerunde. Bare skriv ned i kommentar feltet hva bloggen din heter og om du er med. Jeg kårer vinneren i løpet av uka.
  PS; dette er inspirert av www.camillaabasso.blogg.no

 • 2

  Byen

  Hei!
  Jeg lovte å lage ett blogg innlegg hvor jeg viste hva jeg kjøpte i går da jeg og Alex hadde jente tur på byen. Ja... Og det skal dere få se nå.

  Smykke og Øredobber GLITTER Hvit Genser GINA TRICOT Grå Genser, Bukse og Deksel CUBUS

  Har dere shoppet noe i det siste?

 • 1

  Familie+ Selskap!

  Gratulerer med dagen VERDENS beste Alex!
  I dag er Alex ( søskenbarnet mitt ) 13 år! Ønsker deg det beste på dagen din snuppi!
  Om morningen kom mamma inn til oss med gavene til Alex,og mat på senga.
  Om kvelden hadde vi STORE cupcakes og noen små muffins. Morfar, kona til morfar, tante, oldemor og oldefar. Så koselig.

  Tidligere i dag var vi på shopping! Igjen... Haha! Mye shopping på oss. Dere kan se hva vi har shoppet i neste innlegg. Skulle egentlig poste dette innlegget i går da det var Alex sin bursdag. Men jeg sovnet imens jeg holdt på å skrive det, haha.

  Hva har dere gjort i dag?

 • 0

  Shopping!

  Jeg og søskenbarnet mitt var på kvadrat i dag! Skulle egentlig bare bruke 500kr men så viste det seg at jeg hadde brukt 700kr, men 199kr brukte jeg til å kjøpe blomster til mamma... Så jeg ble fort tilgitt. Haha. I tilleg fikk jeg kjøpt en varm genser ( som er veldig kosete og myk så det var vinn vinn ) som mamma hadde mast på meg LENGE om å få...! En lys dongeri bukse og en "prøv lykken" pose fra glitter ble det også kjøpt.

  Fikk en søt medaljong i prøv lykken posen på glitter. Jeg fikk også noen nydelige øredobber!

  Har dere prøvd "prøv lykken" posene på glitter?

 • 0

  Free 2 blog

  Siste skoledag! Og nå er det påskeferie!! Jeg har gledet meg til denne dagen i tre LANGE og irriterende uker og nå er dagen endelig kommet. Haha, har gledet meg så innmari mye!
  Vi var på "uteskole" med 5. og 6. klasse, Jeg og en venninne var med vannet/havet og spiste kjeks og drakk kakao. PS; jeg er den tullingen med hvit jakke...

  Ja...så fikk vi også ett egg hver. Hihi, jeg elsker egg.

  Hva skal dere i påskeferien?

 • 3

  "Nytt" rom

  I for i går monterte jeg og mamma en pult, en stol, noen "bokser" og et klesstativ. Haha. Det så helt latterlig ut i begynnelsen, men etter hvert begynte det å komme seg. Og det endte egentlig ganske bra.

  Likte dere det??

 • 1

  Frokost!

  Hei!
  Alene hjemme! Hihi, er syk da.. Skal gjøre MASSE oppgaver. Men jeg tjener i hvert fall penger.

  Hva skal dere i dag?

 • 0

  Hei!

  Hei!

  Dette er min blogg. Jeg skal blogge om hverdagen min og andre diverse ting. Håper dere liker bloggen min;)

  WHAT AM I GOING 2 DO 2DAY?

  Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra skolen, og GLEDER meg til jeg skal i stallen. Just so you know så steller jeg en hest på mandag, tordag og lørdag. Og på tirdager rir jeg i en annen stall. Ja, så vis dere egentlig lurer så er jeg altså veldig glad i hester. hehe!

  Men jeg får vell gå...

  Hva skal dere i dag ?

 • Amanda Strand

  Hei! Jeg heter Amanda,er 12 år og bor i Stavanger. Her kan dere lese om hverdagen min, outfits, mote, bilder og mye mer. Håper dere liker bloggen min!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits